Προσφορές

Αδυνάτισμα: Προσφορές Απριλίου

Δείτε την αλλαγή στο σώμα σας, με τα Νο 1 μηχανήματα & θεραπείες αισθητικής ιατρικής!

Δείτε άμεσα την αλλαγή στο σώμα σας! Ξεκινήστε τώρα και ετοιμαστείτε για τις Πασχαλινές εξορμήσεις σας, με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία σε κάθε σας προσπάθεια. Οι καλύτερες Προσφορές σας περιμένουν για ολική ανανέωση και επαναφορά σώματος! 

Η τεχνογνωσία μας, η πλέον σύγχρονη τεχνολογία και απόλυτα εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών, υπογράφουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Απριλίου

ID-HAIR2! ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ DIODE LASER.

Βελούδινη Laser αποτρίχωση με το κορυφαίο laser iD-Hair2! Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή Laser Αποτρίχωσης στα AESTHETIC AWARDS 2022.

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία. Η σύγχρονη τεχνολογία του iD-Hair2 προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας, ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό της περιοχής και προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα.Η μεγάλη μας κλινική εμπειρία και η πλέον εξεδικευμένη ομάδα Αισθητικών/ Phototherapist, υπόσχονται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακαταμάχητες προσφορές σας περιμένουν!

Περισσότερα...

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Απριλίου

Δείξτε και νιώστε καλύτερα με τις Νο 1 θεραπείες & μηχανήματα αισθητικής ιατρικής!

Δείξτε και νιώστε στα καλύτερά σας. Προάγουμε την αντιγήρανση και τη νεότητα με επαναστατικές και εξατομικευμένες Θεραπείες! Ξεκινήστε τώρα και λάμψτε στις πασχαλινές εμφανίσεις σας, με ολική ανανέωση και επαναφορά της νεότητας στο πρόσωπό σας. Σύμμαχός σας η επιστήμη, η τεχνογνωσία μας, οι πλέον σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης, και εφαρμογές με απόλυτα εξατομικευμένα πρωτόκολλα.

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form