Νέα - Ανακοινώσεις

RE SHAPE Body Sculpt EMS

RE SHAPE Body Sculpt EMS. Διαμόρφωση Σώματος, Ανάπτυξη Μυών, Ανόρθωση Γλουτών, Μείωση Λίπους!

Το ReShape®  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και η πλέον εξελιγμένη και αποτελεσματική λύση της Αισθητικής Ιατρικής για την απόκτηση ενός νεανικού, σφριγηλού και γραμμωμένου σώματος, χωρίς τον κόπο και το χρόνο της ενεργητικής άσκησης. Είναι μια επιστημονική, απόλυτα φυσική και μη επεμβατική θεραπεία.

Το Vita Plus Ξάνθης εξασφάλισε και σας προσφέρει αυτό το πολυλειτουργικό, εξελιγμένο και αποτελεσματικό σύστημα διαμόρφωσης σώματος, γράμμωσης, αύξησης της μυϊκής μάζας, ανόρθωσης, σύσφιξης και καύσης λίπους /τοπικού πάχους.

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε όμορφες και χαρούμενες στιγμές από την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας στο Cafe Club Κυβερνείο, μαζί με φίλες και φίλους που αγαπάμε και αγαπούν τα Vita Plus Ξάνθης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που συμβάλλατε σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, με λαμπερά χαμόγελα,ζεστές αγκαλιές και απίστευτη ενέργεια.

Περισσότερα...

Vita Plus Ξάνθης. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Vita Plus Ξάνθης, στο Cafe - Club Κυβερνείο.

Σε μια άρτια εκδήλωση και μέσα σε ιδιαίτερα εορταστικό και φιλικό κλίμα, έπειτα από τρία σχεδόν χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, η Ευγενία Μαμούγκα, Διαιτολόγος και η Σωτηρία Αράπογλου, Αισθητικός, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Vita Plus.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκε δώρο στην τυχερή η οποία βρήκε το φλουρί, και παράλληλα πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες.

Περισσότερα...

BEST LASER. Φέραμε κοντά σας το καλύτερο Laser!!!

Χρυσό το iD-Hair2 Laser της ResultMed στα Aesthetic Awards.

Χρυσό βραβείο απέσπασε το iD-Hair2 της ResultMed στα Aesthetic Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Tο iD–Hair2  της ResultMed απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Gold Award Best Laser Depilation Device of the Year 2022 στην κατηγορία Aesthetic Device που αφορά καινοτόμες επαγγελματικές συσκευές αισθητικής.

Αυτή η διάκριση επιβραβεύει το κοινό όραμα και την κοινή προσπάθεια της ResultMed και της Beaute Marine, δύο εταιριών με εμπειρία και τεχνογνωσία, που έχουν υπηρετήσει την Αισθητική.

Περισσότερα...

Φέραμε κοντά σας το νέο laser μόνιμης αποτρίχωσης iD Ηair2

Πιστοί στη φιλοσοφία μας, την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του brand Vita Plus, φέρνουμε κοντά σας το κορυφαίο και αποτελεσματικό Diode Laser Ιατρικής Αισθητικής.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης, με τον πιο ανώδυνο τρόπο, σε κάθε σημείο του σώματος.

Περισσότερα...

User Login Form