Lumicell Wave 6

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η επιστημονική κοινότητα διαλεύκανε ορισμένα σημεία στην παθογένεση της Κυτταρίτιδας. Η εξασθένηση της συνδετικού ιστού, καθώς και η διαταραχή της μικροκυκλοφορίας, έχουν αναγνωρισθεί ως ορόσημα στην παθοφυσιολογία της. Με της ενίσχυση του συνδετικού ιστού και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας η διόρθωσή της σε βάθος χρόνου είναι πλέον εφικτή.

Οι ανακαλύψεις αυτές ενέπνευσαν τη δημιουργία μιας νέας γενιάς καινοτόμων ενεργειακών μηχανημάτων που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνολογίες αιχμής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, δίδοντας αποτελέσματα που απέχουν πολύ από τις προηγούμενες αυτόνομες θεραπείες αυτής. Το Lumicell Wave 6 είναι μοναδικό στο είδος του, κάνοντας πλέον την αντιμετώπιση της πραγματικότητα!

Συνδυάζει νέες τεχνολογίες στην εκπομπή ενέργειας όπως: υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη, υπερήχους, διπολική ραδιοσυχνότητα και μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις.

Οι τεχνολογίες του Lumicell Wave 6 έχουν επιλεχθεί προσεκτικά με στόχο τα διάφορα στάδια της κυτταρίτιδας. Ενώ η κάθε τεχνολογία μπορεί να εφαρμόζεται μεμονωμένα, εντούτοις, όταν αυτές εφαρμόζεται συνδυαστικά, τότε τα αποτελέσματα γίνονται θεαματικά. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζονται: μικρότερος αριθμός συνεδριών, αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας καθώς και μεγαλύτερη ικανοποίηση από μέρους των πελατών.

Το Lumicell Wave 6 συνδυάζει διαφορετικές μορφές ενέργειας σε ένα μηχάνημα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που επιφέρει η Κυτταρίτιδα:

Φάση 1η: Υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη

Η διαμορφωμένη αναρρόφηση βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους ινώδες δεσμούς του συνδετικού ιστού που περιβάλλουν τα αποθέματα λίπους, ενισχύοντας τη λεμφική παροχέτευση και μειώνοντας τις ινώδες συμφύσεις και ρικνώσεις. Το υπέρυθρο φως καθιστά το δέρμα πιο ευαίσθητο και επιδεκτικό στην κυλιόμενη λειτουργία της κεφαλής του συστήματος θεραπείας, ενώ προετοιμάζει τις βαθύτερες λιπώδεις στοιβάδες για τη θερμο-λιπόλυση.

Το υπέρυθρο φως και οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται διαδοχικά. Η κάθε συχνότητα χρησιμοποιείται για να αποδώσει θερμότητα σε συγκεκριμένο βάθος του δέρματος

Φάση 2η: Θερμο-λιπόλυση διαμέσου Υπερήχων

Οι υπέρηχοι επιταχύνουν και αυξάνουν τη διαδικασία της λιπόλυσης με το να διαχέουν τη θερμότητα από μόριο σε μόριο, θερμαίνοντας αποτελεσματικά τις βαθύτερες στοιβάδες όπου σχηματίζεται η κυτταρίτιδα. Τα ανωτέρω προκαλούν μια θερμική αντίδραση των λιποκυττάρων, τα όποια με τη σειρά τους πυροδοτούν μια απελευθέρωση του συσσωρεμένου λίπους, με σκοπό τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ιστού.

Φάση 3η:Αναδιαμόρφωση του Κολλαγόνου

Η διπολική ραδιοσυχνότητα χρησιμοποιείται για να παρέχει ομοιόμορφη θερμότητα στο χόριο. Η αύξηση της θερμοκρασίας του χορίου διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, συσφίγγει και τονώνει το δέρμα, ενώ του παρέχει θετικές δομικές και επιδερμικές μεταβολές. Η ελεγχόμενη θέρμανση των υποδορίων στοιβάδων παράγει σύσφιγξη των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας, ενώ επάγει και την επαναπορρόφηση και παροχέτευση των κατακρατηθέντων υγρών και τοξινών.

Μεσοθεραπεία χωρίς Ενέσεις

Το Lumicell Wave 6 διαθέτει μία λειτουργία μη - ενέσιμης μεσοθεραπείας.

Η διαδερμική διείσδυση των ειδικών προϊόντων Μεσοθεραπείας που είναι πλούσια σε λιποδιαλυτικά συστατικά ενισχύει τη λύση του λιπώδους ιστού.

Κάθε μορφή ενέργειας στο Lumicell Wave 6 έχει προσεκτικά δοκιμαστεί και επιλεγεί ώστε να στοχεύει σε όλα τα στάδια της κυτταρίτιδας. Η συνέργεια των διαφορετικών τεχνολογιών και ενεργειών στην ίδια συνεδρία πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα των μεμονωμένων θεραπειών Κυτταρίτιδας.

 

Η Υπεροχή της Τεχνολογίας Lumicell Wave 6

Κεφαλές & Συνδυασμός Εξαρτημάτων Θεραπειών:

2 Κεφαλές αναρρόφησης με υπέρυθρο φως

Ο συνδυασμός ενδοδερμικής μάλαξης και υπέρυθρου φωτός διασπά τις ινώδεις συνδέσεις, βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία, θερμαίνει τους ιστούς και διεγείρει την απελευθέρωση λίπους. Δύο διαφορετικές ως προς το μέγεθος κεφαλές. Για τέλεια εφαρμογή σε όλες τις περιοχές του σώματος

1 Κεφαλή Υπερήχου

Επιταχύνει και αυξάνει τη λιπόλυση (απελευθέρωση λίπους) μέσω της αποτελεσματικής θέρμανσης στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

2 Ηλεκτρόδια Διπολικής Ραδιοσυχνότητας

Συσφίγγουν και τονώνουν το δέρμα μέσω της ομοιόμορφης θέρμανσης των υποκείμενων πρωτείνικών στιβάδων. Βελτιώνοντας ορατά την όψη της επιφάνειας του δέρματος.

1 Εξάρτημα για μικρότερες περιοχές

Παρέχει απαλές λεμφικές μαλάξεις και βελτιώνει την υφή του δέρματος

2 Ηλεκτρόδια Μεσοθεραπείας

Χρησιμεύουν στη διαδερμική διείσδυση ειδικών προϊόντων μη – ενέσιμης Μεσοθεραπείας.

 

Αντιμετώπιση προβλημάτων με την Τεχνολογία Lumicell Wave 6

Το Lumicell Wave 6 χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό 4 μη-επεμβατικών τεχνολογιών, όπου μέσω της συνεργασίας αυτών στοχεύει τα 6 μείζονα προβλήματα που σχετίζονται με την Κυτταρίτιδα:

Οίδημα - αίσθημα βάρους κάτω άκρων

Μια δυσλειτουργία στη λεμφική κυκλοφορία που οδηγεί σε συσσώρευση υγρών ανάμεσα στα ινώδη διαφράγματα, επιβραδύνοντας την κυκλοφορία
και αυξάνοντας τη λιπογέννηση.

Όψη φλοιού πορτοκαλιού

Μια ανεπάρκεια στη λειτουργία των τριχοειδών προκαλεί διάμεση ίνωση μειωμένη φλεβική επιστροφή και λεμφική ροή οδηγώντας σε δυσλειτουργία του λιπώδους ιστού

Μικρο-πτυχώσεις του δέρματος – πιο εμφανείς στη περιοχή των μηρών/γλουτών

Με το πέρασμα των ετών προκαλείται μια διαταραχή στη ποιότητα της ινώδους δέσμης. Τα λιποκύτταρα προσβάλλουν στο χόριο συμβάλλοντας σε αυτή τη χαρακτηριστική όψη

Ρικνώσεις στην έσω επιφάνεια των μηρών

Η μειωμένη ελαστικότητα, καθώς και η απώλεια της πυκνότητας του χορίου οδηγούν στην εμφάνιση αντιαισθητικών πτυχώσεων – ρικνώσεων στην έσω επιφάνεια των μηρών

Εντοπισμένες εναποθέσεις λίπους

Τα λιποκύτταρα που συνθέτουν το υποδόριο λίπος σχηματίζουν ομάδες οι οποίες διαχωρίζονται από ινώδη νημάτια τα ''ινώδη διαφράγματα''. Με την αύξηση του σωματικού βάρους, τα λιποκύτταρα αυξάνονται σε όγκο και τα ινώδη διαφράγματα δε μπορούν πλέον να διαχωρίζουν τις ομάδες των λιποκυττάρων και να υποστηρίξουν το δέρμα. Η δύναμη που ασκείται στα ινώδη διαφράγματα παρασύρει τμήματα λίπους και οδηγεί στη δημιουργία εντοπισμένων εναποθέσεων λίπους

Ανωμαλίες στο περίγραμμα του δέρματος

Η μειωμένη συνοχή του χορίου, καθώς και η αυξημένη συμπίεση του λιπώδους ιστού προκαλούν την προβολή του υποδόριου λιπώδους ιστού εντός του χορίου.

 

Διαβάστε περισσότερα για το Lumicell Wave 6

User Login Form