Συνεντεύξεις

Vita Plus: Υπεροχή στην Ολοκληρωμένη Φροντίδα

Συνέντευξη με την
Σωτηρία Αράπογλου
Αισθητικό
Επιστημονικά Υπεύθυνη του Vita Plus Ξάνθης

«Το Vita Plus Ξάνθης, το μεγαλύτερο Επιστημονικό Κέντρο Αδυνατίσματος και Αισθητικής, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της Ομορφιάς στην Ξάνθη, και φυσικά την καλύτερη επιλογή στην πόλη μας. Προσφέρει νέα πολυενεργά μηχανήματα και τεχνολογία τελευταίας γενιάς, που του εξασφαλίζουν υπεροχή, δημιουργώντας μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα για τα μέλη του. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής σε ένα ανώτερο, σύγχρονο και ζεστό περιβάλλον, στο κέντρο της πόλης. Με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του, την τεχνογνωσία που διαθέτει, υπερσύγχρονα studios, σύγχρονη τεχνολογία και άριστη ομάδα επιστημονικών συνεργατών, αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην πόλη της Ξάνθης. Σήμερα προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και εξειδικευμένες επιλογές, που καλύπτουν κάθε απαίτηση, με ουσιαστική συνεισφορά στην Υγεία, την Ευεξία και την Προσωπική Ανάπτυξη εκατοντάδων συμπολιτών μας».

Περισσότερα...

Vita Plus Ξάνθης: Παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ομορφιάς με διεθνείς προδιαγραφές

Συνέντευξη με την κα Σωτηρία Αράπογλου, Αισθητικό & Owner του Vita Plus Ξάνθης

Αξιότιμη κα Αράπογλου, ποιό είναι σε γενικές γραμμές το όραμα των υπευθύνων του Vita Plus και ποιοι είναι οι βασικού άξονες της φιλοσοφίας σας που διέπει τη λειτουργία τους;

Το μεγαλύτερο όραμα του Vita Plus και η κινητήριος δύναμή του είναι η παροχή πρωτοπόρων υπηρεσιών ομορφιάς, βασισμένες σε διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης, με ευθύνη απέναντι στον σύγχρονο άνθρωπο και τις αισθητικές του ανάγκες, αξιοποιώντας τις νέες επιστημονικές εξελίξεις και ότι πιο καινοτόμο στο χώρο της τεχνολογίας. Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων, που με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, εξατομικευμένα εκπονούμε το σχήμα θεραπειών και αποκατάστασης κάθε μέλους μας, βασισμένοι σε επιστημονική διάγνωση και προσέγγιση που βοηθά στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Περισσότερα...

User Login Form