Λαμπερή και εντυπωσιακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Vita Plus

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Δημόκριτος την Παρασκευή 12/2/2016.

Σε μια λαμπερή και γιορτινή ατμόσφαιρα οι οικοδεσπότες της βραδιάς και ιδιοκτήτριες του Vita Plus Ξάνθης, Εύη Μαμούγκα και Σωτηρία Αράπογλου καλοσώρισαν το 2016 με πολλά δώρα και προτάσεις ανανέωσης και ομορφιάς για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τις τυχερές της βραδιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μέλη του Vita Plus Ξάνθης που διακρίθηκαν στην επίτευξη προσωπικών στόχων στο πλαίσιο του θεσμού των «BEAUTY AWARDS» που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά.

Για πρώτη φορά φέτος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε γυναίκες της πόλης μας που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους συνεισφορά. Ένας νέος θεσμός που θα συνεχιστεί επιβραβεύοντας γυναίκες που διακρίθηκαν στον επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό στίβο.

1  3  4

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο ομορφιά και λάμψη..! Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί...!

5  7  8

Χορηγοί επικοινωνίας: Nova 931 και Paradise 90,3

Δωροθέτες/Υποστηρικτές: Κομμωτήριο Toulin, Cafe-Bar Κυβερνείο, Κομμωτήριο Νόπη-Μπάμπης, Σχολή Χορού Stepup, Γυμναστήριο Genesis, Κομμωτήριο Μαρίνα, Γυμναστήριο Lady's Movies.

 

10  11  12

User Login Form