Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015. Μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στην Ομορφιά!

"Καλά νέα για το 2015 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Vita Plus. Οι συμμετέχοντες είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να διαπιστώσουν, πως μπορούν, με αρωγό τη σύγχρονη τεχνολογία κυριολεκτικά να μεταμορφωθούν όπως και όποτε το επιθυμήσουν, αναδεικνύοντας τη φυσική τους ομορφιά και την προσωπικότητά τους."

Σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση συντροφιά με δεκάδες μέλη τους, τα Vita Plus Ξάνθης γιόρτασαν με λαμπρότητα στην εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα Σωτηρία Αράπογλου, Owner και Υπεύθυνη Αισθητικής καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε το 2015 να είναι μια χρονιά λαμπερή όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και τη ζωή τους. Στο πλαίσιο της σύντομης ομιλίας της ευχαρίστησε το σύνολο των συμμετεχόντων για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη με την οποία διαχρονικά αγκαλιάζουν τα Vita Plus, τονίζοντας τη δέσμευση των Vita Plus στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προσωπικής εξυπηρέτησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην διαρκή επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες σε ότι αφορά τη λιπογλυπτική σώματος και την ολική αναδόμηση προσώπου.

kopi-pitas2
kopi-pitas3
kopi-pitas4
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζοντας το θεσμό των «BEAUTY AWARDS», η κα Σωτηρία Αράπογλου και η κα Ευγενία Μαμούγκα, Owner και Υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος των Vita Plus Ξάνθης απένειμαν βραβεύσεις σε μέλη που διακρίθηκαν στην επίτευξη προσωπικών στόχων για αυτοβελτίωση.
 
kopi-pitas5
kopi-pitas6
kopi-pitas7
 

Τα Vita Plus προσέφεραν στους τυχερούς της βραδιάς μοναδικά δώρα καθώς και μοναδικές ευκαιρίες ομορφιάς και αισθητικής φροντίδας σε όλους τους συμμετέχοντες.

VITA PLUS. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!

kopi-pitas8
kopi-pitas9
 
 

 

 

 

 

 

 

 

User Login Form