Σας καλωσορίζουμε στο Vita Plus Ξάνθης

Κοντά μας θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ομορφιάς, όπως:
Αδυνάτισμα, Λιποδιάλυση, Κυτταρίτιδα, Διατροφή, Αντιγήρανση, Αισθητική Προσώπου, Αποτρίχωση με Laser, κ.α.

Testimonials

mobile-shoppingΜε την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία τους τα Vita Plus Ξάνθης, έχουν να επιδείξουν εξαιρετικά αποτελέσματα, στην απώλεια βάρους και πόντων, την ανάπλαση του προσώπου και την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Για αυτό και το όνομα των Vita Plus Ξάνθης, έχει συνδυαστεί με την ποιότητα, την επίτευξη αποτελεσμάτων, την ποιοτική εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη φροντίδα. Εκατοντάδες γυναίκες λένε ναι στην Υψηλή Φροντίδα των Vita Plus Ξάνθης. Εκατοντάδες γυναίκες, άλλαξαν εμφάνιση και διάθεση, χάρη στην υψηλή αισθητική φροντίδα, των Vita Plus Ξάνθης. Ανακαλύψτε κι εσείς το νέος σας εαυτό, δίπλα μας! - Θεοδώρα Μαυροβουνιώτου, Φοιτήτρια Νομικής, 23 ετών

Η φροντίδα των Vitaplus στην αισθητική και την διαιτολογία, φτιαγμένη σύμφωνα με τις ανάγκες μου, με έκανε να νιώσω ασφάλεια και να απολαύσω τα ικανοποιητικά αποτελέσματα στο σώμα μου.

- Ηρώ Ποιμενίδου, Ιδιωτική Υπάλληλος, 36 ετών

Απαλλάχτηκα από τα περιττά κιλά.

Στα Vita Plus Ξάνθης, ένιωσα πραγματικά να μεταμορφώνομαι. Έχασα περιττά κιλά που χρόνια με ταλαιπωρούσαν, ενώ χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία των Vita Plus Ξάνθης, μπόρεσα να πετύχω παράλληλα μεγάλη απώλεια σε πόντους. Με τη διαρκή υποστήριξη των συνεργατών του Vita Plus Ξάνθης, και με ένα πρόγραμμα συντήρησης με λίγες μόνο επισκέψεις το μήνα, διατηρώ τρία χρόνια μετά το τέλειο για μένα αποτέλεσμα.


- Αγγελική Κενανίδου, Ελεύθερη Επαγγελματίας, 48 ετών

Στα Vita Plus Ξάνθης, έλυσα χρόνια προβλήματα μετά από τρεις εγκυμοσύνες.

Στα Vita Plus Ξάνθης, μετά από τρεις εγκυμοσύνες, μπόρεσα να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά, τις ραγάδες, τη χαλάρωση της κοιλιάς αλλά και χρόνια προβλήματα κυτταρίτιδας που με απασχολούσαν. Έχοντας λύσει με τη σύγχρονη τεχνολογία τους αλλά και ειδικές θεραπείες στο ινστιτούτο, καθώς και τη χρήση επαγγελματικών καλλυντικών στο σπίτι ένα έντονο πρόβλημα χαλάρωσης, απολαμβάνω σήμερα το νέο μου εαυτό, και μια ζωή γεμάτη αυτοπεποίθηση, γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία.


- Άννα Πανταζάτου, Οικιακά, 38 ετών

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τέλος.

Στα Vita Plus Ξάνθης, ξεπέρασα μια για πάντα ένα έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας, στην περιοχή του προσώπου. Με την τεχνολογία της φωτόλυσης, είπα ένα οριστικό αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, απολαμβάνοντας σήμερα ένα εντελώς νέο πρόσωπο. Με την επιστημονική φροντίδα του Vita Plus Ξάνθης, και χάρη στις ειδικές θεραπείες αντιγήρανσης και εξάλειψης των ρυτίδων, νιώθω σήμερα δέκα χρόνια νεότερη.


- Έφη Ανανιάδη, Καθηγήτρια, 42 ετών

Έχασα 10 κιλά σε λιγότερο από δύο μήνες

Μετά από επίμονες και εξαντλητικές δίαιτες, στα Vita Plus Ξάνθης, έχασα δέκα κιλά, σχεδόν σε πενήντα ημέρες, ενώ είδα θεαματικά αποτελέσματα σε μείωση πόντων. Τώρα φορώ και πάλι τα παλιά μου ρούχα και νιώθω έτοιμη και σίγουρη για το καλοκαίρι που έρχεται.


- Ρίτσα Γρηγοριάδη, Αστυνομικός, 39 ετών

Τα Vita Plus Ξάνθης, είναι για μένα ένα ξεχωριστό ινστιτούτο, με άριστους επαγγελματίες

Στα Vita Plus Ξάνθης, συνειδητοποίησα από την πρώτη στιγμή το έμπρακτο ενδιαφέρον των επιστημονικών συνεργατών του, για τις δικές μου ανάγκες. Κατάλαβα ότι οι προτάσεις τους είχαν να κάνουν με αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν. Τελειώνοντας το πρόγραμμά μου και επιτυγχάνοντας τους στόχους μου, θεωρώ ότι επέλεξα ένα πολύ ξεχωριστό ινστιτούτο, με άριστους επαγγελματίες. Δύο μήνες μετά, νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και δικαιωμένη για την επιλογή μου.


- Μαρία Ντίνου, Φοιτήτρια, 22 ετών

Εξαιρετικές Υπηρεσίες και Φιλική Ατμόσφαιρα

Τα Vita Plus Ξάνθης, είναι ένας ζεστός, φιλικός χώρος, με άριστη εξυπηρέτηση. Ξεκίνησα με υπηρεσίες αποτρίχωσης, και μακιγιάζ, αλλά συνέχισα με φρύδια και περιποιήσεις προσώπου. Είμαι ενθουσιασμένη από τη φιλική τους αντιμετώπιση και τις υπηρεσίες τους και σίγουρα θα συνεχίσω και σε άλλα προγράμματα και υπηρεσίες τους μαζί με τις φίλες μου. Έχω γίνει φανατική και πιστή πελάτισσα των Vita Plus Ξάνθης, γιατί μπορώ να βρω και να κάνω τα πάντα σε πολύ φιλικές τιμές,


- Ηλίας Μακρίδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων, 35 ετών

Τα Vita Plus Ξάνθης, διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους

Τα Vita Plus Ξάνθης, ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή, ειδικά με την προσέγγισή τους σε θέματα διατροφής και δίαιτας. Δεδομένου ότι έχω ένα ιδιαίτερα έντονο και άστατο πρόγραμμα με απαιτητικά ωράρια εργασίας, δίπλα τους μπόρεσα να χάσω περιττά κιλά, σε ειδικά τμήματα για άνδρες, στο χρόνο που μπορούσα. Συνεχίζω σήμερα σε ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της υπερτρίχωσης για άντρες, εφόσον η υπερβολική τριχοφυΐα σε χέρια και αυτιά, επηρεάζει την επαγγελματική μου εικόνα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά απευθύνθηκα σε ειδικούς που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και την ποιοτική τους εξυπηρέτηση. Ανεπιφύλαχτα θα συστήσω τα Vita Plus Ξάνθης, σε συναδέλφους, φίλους και συγγενείς.

User Login Form