Προσφορές

Αδυνάτισμα: CHRISTMAS OFFERS

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα, με εκπληκτικές Christmas Προσφορές για σμίλευση σιλουέτας, λιπογλυπτική, γρήγορη διαμόρφωση σώματος και κυτταρίτιδα.

Αποκτήστε τις στις καλύτερες τιμές και ετοιμαστείτε για τις πιο σαγηνευτικές εμφανίσεις σας.

Οι πλέον σύγχρονες και εξελιγμένες θεραπείες και μηχανήματα, αποτελούν τα εχέγγυα για ένα άριστο αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: CHRISTMAS OFFERS

Ετοιμαστείτε για τα Χριστούγεννα και τις πιο glamorous εμφανίσεις σας. Οριστική Laser Αποτρίχωση με το κορυφαίο Διοδικό Laser iD - Hair2. Γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Εγγυημένα αποτελέσματα, μεγάλη κλινική εμπειρία και άριστη εξυπηρέτηση! Η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε είναι τώρα.

Βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο ως η καλύτερη συσκευή laser στα Aesthetic Awards 2022

Μόνιμη αποτρίχωση με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία diode laser, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, χρήση κάθε εποχή, ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του διοδικού και του αλεξανδρίτη σε μια κεφαλή για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα..

Απόκτησε τώρα μεταξένια, απαλή επιδερμίδα με τις πλέον ακαταμάχητες προσφορές!

Περισσότερα...

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: CHRISTMAS OFFERS

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα, με εκπληκτικές Christmas Προσφορές Λάμψης & Ομορφιάς. Αποκτήστε τις στις καλύτερες τιμές και νιώστε μοναδική & εκθαμβωτική στο Ρεβεγιόν!

Οι πλέον σύγχρονες και εξελιγμένες θεραπείες και μηχανήματα, αποτελούν τα εχέγγυα σε ότι αφορα την αντιμετώπιση των ρυτίδων, την αποκατάσταση των ατελειών του προσώπου και την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου.  

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form