Νέα - Ανακοινώσεις

BEST LASER. Φέραμε κοντά σας το καλύτερο Laser!!!

Χρυσό το iD-Hair2 Laser της ResultMed στα Aesthetic Awards.

Χρυσό βραβείο απέσπασε το iD-Hair2 της ResultMed στα Aesthetic Awards 2022 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Tο iD–Hair2  της ResultMed απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Gold Award Best Laser Depilation Device of the Year 2022 στην κατηγορία Aesthetic Device που αφορά καινοτόμες επαγγελματικές συσκευές αισθητικής.

Αυτή η διάκριση επιβραβεύει το κοινό όραμα και την κοινή προσπάθεια της ResultMed και της Beaute Marine, δύο εταιριών με εμπειρία και τεχνογνωσία, που έχουν υπηρετήσει την Αισθητική.

Περισσότερα...

Φέραμε κοντά σας το νέο laser μόνιμης αποτρίχωσης iD Ηair2

Πιστοί στη φιλοσοφία μας, την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του brand Vita Plus, φέρνουμε κοντά σας το κορυφαίο και αποτελεσματικό Diode Laser Ιατρικής Αισθητικής.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης, με τον πιο ανώδυνο τρόπο, σε κάθε σημείο του σώματος.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Vita Plus Ξάνθης

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων φίλων και μελών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Vita Plus Ξάνθης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στο Cafe - Club Κυβερνείο.

Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, οι οικοδέσποινες της εκδήλωσης κα Ευγενία Μαμούγκα και κα Σωτηρία Αράπογλου, υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους.

Περισσότερα...

Vita Plus Ξάνθης. Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με ιδιαίτερη λαμπρότητα

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ», τα Vita Plus Ξάνθης πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας παρουσία φίλων και μελών.

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, οι απαστράπτουσες οικοδέσποινες Ευγενία Μαμούγκα και Σωτηρία Αράπογλου υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, ευχόμενες το 2019 να χαρίσει απλόχερα σε όλους υγεία, ευτυχία, αγάπη και να είναι μία χρονιά καλύτερη από τις άλλες. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κα Μαμούγκα ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που περιβάλλουν τα Vita Plus, δεσμευόμενη ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό τους, αρωγοί σε κάθε προσωπικό τους στόχο για ευεξία και ομορφιά.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Vita Plus Ξάνθης

Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, με τη συμμετοχή δεκάδων φίλων και μελών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας των Vita Plus. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ» την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

Η κα Ευγενία Μαμούγκα, και η κα Σωτηρία Αράπογλου, ιδιοκτήτριες των Vita Plus, καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες, ευχήθηκαν υγεία και τύχη σε όλους, καθώς και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους. Παράλληλα αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα της προηγούμενης χρονιάς και στην νέα τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής X-Wave, που απέκτησαν πρόσφατα τα Vita Plus.

Περισσότερα...

User Login Form