Προσφορές

Αδυνάτισμα: Προσφορές Μαΐου

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ/ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ -  ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Οι καλύτερες Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής Σώματος, για άψογη σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι!

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι και διαμορφώστε το σώμα σας γρήγορα και αποτελεσματικά με τις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής Σώματος. Μακρόχρονη εμπειρία πολλών ετών και απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες βασισμένες στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα...

Αποτρίχωση: Προσφορές Μαΐου

Οριστική Laser Αποτρίχωση με το κορυφαίο Διοδικό Laser iD - Hair2 στις καλύτερες τιμές, για καλοκαιρινές εμφανίσεις χωρίς ίχνος τριχοφυΐας. Με εγγύηση η καλύτερη εμπειρία οριστικής αποτρίχωσης! Γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Τέλεια αποτελέσματα, μεγάλη κλινική εμπειρια και άριστη εξυπηρέτηση!

Βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο ως η καλύτερη συσκευή laser στα Aesthetic Awards 2022

Μόνιμη αποτρίχωση με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία diode laser νέας γενιάς, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, χρήση κάθε εποχή, και το καλοκαίρι, ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του διοδικού και του αλεξανδρίτη σε μια κεφαλή για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Απόκτησε τώρα μεταξένια, απαλή επιδερμίδα με τις πλέον ακαταμάχητες προσφορές!

Περισσότερα...

Αντιγήρανση / Αισθητική Προσώπου: Προσφορές Μαΐου

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μεταμορφώστε το πρόσωπό σας με τις πιο εξελιγμένες Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής!

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές με τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες και μηχανήματα, που υπογράφουν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις σας. Μακρόχρονη εμπειρία πολλών ετών και απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες βασισμένες στις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα...

Ειδικά Μαθητικά & Φοιτητικά Πακέτα

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για Μαθητές, Φοιτητές και Ανέργους (*)

Περισσότερα...

Ειδικά Πακέτα για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαμορφώσαμε και προσφέρουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Συγγενείς τους Ά Βαθμού (*), που τους εξασφαλίζουν Έκπτωση 10% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Περισσότερα...

User Login Form