Αδυνάτισμα στην Τρίτη Ηλικία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΗΛΙΚΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την απώλεια βάρους στην τρίτη ηλικία, που ενσωματώνει την τεχνογνωσία των Vita Plus σε θέματα αδυνατίσματος και διατροφής, για ειδικές ομάδες με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, όπως διαβήτης, αρθρίτιδες, υπέρταση, καρδιολογικά προβλήματα, κ.α.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 1 1/2 ΜΗΝΕΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Συνδυασμός 12 μηχανημάτων Ηλεκτροθεραπείας. Με τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας προκαλούμε το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος. Έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης και την αποτοξίνωση, λιποδιάλυση , σύσφιξη, απώλεια βάρους, απώλεια πόντων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

6 Θεραπείες με την Τεχνολογία B­SLIM με τις ευεργετικές ιδιότητες της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Οι υπέρυθρες ακτίνες επιταχύνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων, την αύξηση του μεταβολισμού γενικότερα και την γρηγορότερη καύση του λίπους. Συνδυάζεται με την ηλεκτροθεραπεία η οποία κάνει τοπική λιποδιάλυση στην περιοχή που επιθυμεί ο καθένας. Με αποτελέσματα που θα ζήλευαν πολλές άλλες μέθοδοι και σκληρές ασκήσεις!

6 Εβδομαδιαία προγράμματα Διατροφής. Το Τμήμα Διατροφής του Vitaplus Ξάνθης, θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε χωρίς στερήσεις και να παραμείνετε κομψή, όμορφη και υγιής. Εμείς πιστεύουμε ότι η διατροφή του κάθε μέλους μας πρέπει να στηρίζεται και να προσαρμόζεται στις προσωπικές του ανάγκες. Για το λόγο αυτό πριν χορηγήσουμε κάποιο πρόγραμμα διατροφής λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψη μας την ηλικία, το φύλλο, τον τρόπο ζωής, τις διαιτητικές και διατροφικές συνήθειες του κάθε μέλους μας καθώς και την κατάσταση της υγείας του.

2 Σωματομετρήσεις. Ανακαλύψτε πόσο λίπος , μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής μας, ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας. Έτσι μπορούμε να εφαρμόσουμε εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος στην περιοχή που χρειάζεται.

Πλεονεκτήματα:

  • Απώλεια περιττού βάρους με αποτέλεσμα βελτίωση της υγείας
  • Βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς λόγω μείωσης κιλών , αλλά και σωστής διατροφής. Βελτίωση της υπέρτασης σε περιπτώσεις που υπάρχει
  • Ρύθμιση του σακχάρου σε περιπτώσεις όπου είναι αυξημένο ή υπάρχει διαβήτης
  • Γενικότερα βελτίωση του τρόπου ζωής με πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία του ατόμου

 

ΑΞΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 720€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ VITA PLUS: 280€

User Login Form